Clueless.

Eftersom C kom tre månader i förskott pajade mitt och Ns tidsschema lite grann. Inte nog med att vi var mitt i en badrumsrenovering, vi hade inte gått nån föräldrakurs eller över huvud taget letat fram några grundläggande fakta om småbarn. Vi är ju båda förstagångsföräldrar och har ärligt talat ingen aning om till exempel, hur mycket sover bebisar? Hur längre är det normalt att gå med blöjor? När får de tänder, och så vidare. Det är därför jag med tröga fingrar sitter och försöker googla "nattmatning barn" på mobilen nu.
Tips och bebiskuriosa mottages tacksamt, för övrigt!

Kommentarer

Johanna sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johanna sa…
Jag tycker att mitt föräldraskap har fungerat som bäst när jag inte har läst uppfostringsböcker, folders ifrån BVC eller surfat in på familjeliv.se - utan bara gått på magkänsla! DET är mitt bästa tips.

Fast det är ju en jävligt trist råd att få när man efterlyser just tips...hm.
Malin sa…
He he! Fast ganska skönt ändå.
Frida sa…
Jag har en del böcker om sånt, det är bara att komma och hämta =) eller så lånar du några på bibloteket, NUS har ju ett, om jag inte har helt fel =)
Malin sa…
Schyss! Ja vi måste komma förbi er innan vi lämnar denna stad. Nu när Lillo är mer stabil är det ju enklare att åka från sjukhuset en stund.
Linda sa…
Det finns en hel del bra info på www.growingpeople.se - lagom långa artiklar om olika områden.
Malin sa…
Tack för tipset!