Drömmar.

Tres intérèsánt. (Med fritt användande av apostrofer.)
Jag har blivit sur. Det beror på att jag fick hybris när lillan fick komma ut ur kuvösen, va. Den onda personalen lät mig se en glimt av den blå himlen och jag förstod att det finns en framtid där lillan kommer att vara fri från alla slangar och sladdar. Jag tyckte då, uppenbarligen, att den framtiden kunde få komma nu, direkt. Jag har varit jätteduktig på att ta saker som de kommer. N är fortfarande inne i en-dag-i-taget-läget. Men nu känner jag, moi, mig, måste jag erkänna, otålig. Dumt va!

Inatt drömde jag att lillan fick sova med oss i vår säng för första gången. Hon var lika liten som hon är nu, vilket inte var optimalt, särskilt som vi sov på en sån där gammaldags luftmadrass som är liksom så här OOOOO, alltså om man ser den i genomskärning... från huvudändan. Så hon hamnade bara i en av de där dalarna i madrassen och så fick hon det inte alls bekvämt. Och sen kom det en katt också och inget blir ju bättre av det.

Kommentarer