Kvällur.

Åh gud vilken konstig känsla man får i kroppen av att pumpa mjölk. Det är som en akut törst blandat med en flurig mättnadskänsla. Det där med törsten är rätt lägligt, eftersom man blir av med typ en liter vätska extra per dag av att hålla på så här.
Fast detta med den konstiga känslan gäller ju säkert bara mig, Konstlo.

Ett samtal.
N: Ska du fixa det där med matsprutan eller?
Jag: Nä. Jag ska bara stå här. Som ett puddo.
N: Ett puddo, vad är det?
Jag: Ett tjockt pucko.

Kommentarer

Anna sa…
Akuta törsten känner jag igen när jag ammar! Jag blir även akut trött och ögonen åker nästan igen =)
Malin sa…
Jaså, vad fräsig! Jag blir inte trött av att pumpa, men när jag sitter bredvid C som sover i sängen blir jag alltid helt megasömnig och önskar att jag kunde lägga mig och snarka bredvid. N också. Det är som sömnmedel, ens trötta barn.