Står och glor på en skylt med texten "mammazon" och inser på nytt att...

Vad konstigt det är, jag är ju en mamma nu! Alltså, va flurit.

Kommentarer

Frida sa…
Kommer ihåg när Grim var typ... 2 månader eller så. Han låg och sov på soffan bredvid mig, jag satt och läste och var ganska inne i storyn. Plötsligt hör jag ett ljud till vänster om mig. Jag tittar åt sagda håll, ser ungen och tänker: "... Ja just ja. Jag har ju en unge nu!"

Det tar ett tag att vänja sig, men det kommer att komma en tid när du knappt minns hur det var innan du fick barn ;)
Anna sa…
Ibland tittat jag fortfarande på F och tänker att wow, det där är ju MITT barn =) Jag längtar efter er.
malin sa…
Frida: ja, det är ju lite att vänja sig vid. Man har fått ett nytt stort intresse minst sagt. Ens unge alltså.

Anna: längtar efter er också! <3