Klockan är 14:05

och idag har jag:
Stigit upp och gett en sprattlig baby frukost, sen åt jag själv frukost och duschade medan Lillo sov. Sen vaknade hon och jag hade henne bredvid mig i babysitter medan jag plockade undan disk i köket. Jag bytte handdukar i köket och badrummet och bar omkring på tvätt.
Efter det gick jag och Lillo in i sovrummet och lekte ett tag. En stund senare tyckte jag hon blev så jobbig så jag gav henne mat lite innan det hade gått tre timmar sen förra gången. När hon hade ätit somnade hon igen. Då åt jag lunch och såg på Project Runway. Sen tog jag fram datorn för att surfa runt lite, då vaknade lillan. Jag stoppade då ner henne i en hoppgunga, vilket hon tyckte var jätteroligt. Tyvärr vågade jag inte ha henne där så länge, eftersom hon är för kort för den där gungan. Hon får inte ut armarna genom armhålen, så hon hade ena armen rakt upp och den andra stack ut genom ett benhål. Det ska väl inte riktigt vara så, så efter några minuter plockade jag upp henne och vi gick och bytte blöja och nu ligger hon på soffan bredvid mig och sprattlar lite lugnt.
Jag tänkte att man kanske skulle gå ut en sväng, men det är lite för kort om tid, snart ska hon äta igen. Så jag testar min halsbränna med en andra kopp kaffe för dagen.
Efter att hon ätit nästa gång hoppas jag att hon somnar igen, så jag kan diska och kanske sortera lite tvätt. Sen kommer N hem.

Det är inte meningen att det här inlägget ska vara intressant, det är dock en korrekt beskrivning av hur min dag ser ut. En ganska typisk dag med Lillo!

Kommentarer