Strunt.

Hej! Jag är irriterad på min mobiltelefon. Jag förstår att intressebocken troligen skuttar förbi nu, men jag måste skriva av mig om detta. Jag har en HTC Wildfire. För ett år sen fick jag den i present av N och jag blev fullständigt kär i den. Dock har tillverkaren slutat att uppgradera versionen av Android till min modell vilket betyder att bland annat följande appar inte funkar längre:

Facebook
Sveriges radio (griiiiiiin!)
Youtube

Den sistnämnda för att flashplayer har vuxit sig för komplicerat för min androidversion. Jag följde då instruktionerna i en liten film för att ändra inställningarna så att det går att spela videor igen, vilket ledde till att Internet bröt ihop. Så nu går det varken att använda internetprogrammet eller att ändra tillbaka inställningarna. Suck! Snark! Stön!

Då fick jag ladda hem en helt ny webbläsare, som heter Opera. Jag har en fråga, Opera. Är inte du en webbläsare som är "speciellt anpassad för telefoner"? Ja. Varför tar du mig inte till mobilversionerna av webbsidorna då? Du är dum. Du visar även din logga i arton sekunder varje gång man öppnar dig. Nu vill jag köpa en ny telefon.

Kommentarer

Frida sa…
A hade en Wildfire, med betoning på hade. Vi köpte oss varsin ny. Hans för att den sluta funka, en grej efter den andra, och jag för att min var mysko.
Yvonne sa…
Jag är jättejättekär i min Sony Ericson Xperia Arc S! Uppdateraringar finns till den. Har lyckats göra det själv via dator!
Malin sa…
Frida: Jag kommer ihåg när André klagade på sin när ni hälsade på i Umeå, då blev jag nästan stött, för jag var fortfarande kär i min! Ha ha.
Malin sa…
Yvonne: Det var ju skönt. Men undrar om jag kan göra nåt liknande med min, trimma den på nåt sätt? Fast jag tycker ju att man ska kunna hämta hem uppdateringarna direkt till mobilen. Jag tror de försöker röka ut mig så jag köper en ny?