"Får man peta in en pinne i brasan?"

Idag är det valborgsmässoafton. Vi har grillat korv hos mina farföräldar. Det är en tradition som pågått sen jag var liten, men jag har inte deltagit på flera år. Det var jättemysigt. Samt det förekom korv. Vilket egentligen är det enda som någonsin behövs för att jag ska gilla någonting.

Sen kom vi hem. N matade lillan och jag började gå och plockade i saker. Det slutade med att jag var inne i en kedja av plock som var lika komplicerad som filmen Inception. Sitter i badrummet med en flaska babyolja som skulle ställas på en hylla och ba men FÖR TIO NIVÅER SEDAN så var det meningen att jag skulle hämta en nål för att hänga upp en papperselefant vid Lillos säng!!! Inte helt utan möda så lyckades jag plocka mig ut ur det hela baklänges.

På förmiddagen var vi på sjukhuset med Lillo. Vi träffade läkare, dietist och logoped. Lillster vägdes in och hade rekordökat i vikt med 175 gram på en vecka.
Alla var jättenöjda. Nästa läkarkontroll blir först till hösten.
Okej. Nu när vi har gått igenom den här prövomånaden utan matsonden, och fått två tummar upp av sjukvården, så känner jag så här.
SO LONG SUCKERS, ho ho ho ho! Nu kan ni strunta i att kontakta oss. Ring inte oss, vi ringer dig! Nu är jag jädrigt klar med det där, va.

Kommentarer

Är det kutym att ha med en björk på profilbilden i Luleå?
Malin sa…
Nu förstår jag inte riktigt?