Sidor

torsdag, maj 31, 2012

Fredagsflirten.

Jag lyssnade på en Christer-pod senast jag diskade. Råkade välja en från i fredags, fastän jag blir jätteskruvig av att lyssna på Fredagsflirten, alltså det där när de har en singel som blir uppvaktad av folk som ringer in. Men, gjort var gjort och det var underhållande. Men jag fattar inte varför de som ringer in tror att de måste acceptera alla olika sjuka scenarion som de får ta ställning till, som ju bara målas upp för att singeln ska få en bild av hur de är?
Som det här. Om Lisa skulle ha plockat bort dina favoritlåtar ur din spellista och ersatt med sina egna favoriter, vad säger du då? Kille som ringt in: Eeh... Jo... Men det vore väl okej? Fast... Om hon kunde bara lägga till istället... Och låta mina vara kvar? (osäker)
Får Lisa flirta med andra medan ni är ihop? Eeh, upp det får hon väl? Bara det inte går för långt... (på väg att börja grina)
Om Lisa tog med dig på fallskärmshoppning på eran första dejt, vad skulle du tycka om det? Jättehäftigt!!! Jag älskar fallskärmar!
Alltså, tror han att det är Lisas kravlista han ställs inför eller?

Det är som när man är arbetslös kanske, det är ba marknadsanpassning till max. Hur jag är? Jaaa hur vill du att jag ska vara?

Jag kan vara precis hur som helst!

Snälla anställ mig!

3 kommentarer:

Den där Jenny sa...

Amen JA! Why? Man vill ju ha någon med lite stake, inte något mähä.

Malin sa...

Nej men eller hur! Jag lyssnade igår också. Fråga: om Kalle ville gå på en fyra timmar lång opera utan paus på eran första dejt, vad säger du då? Hon som ringt in: JÄTTEKUL! Programledaren: Alltså fyra timmar, utan paus? Hon: JAA, jag ällllskar sånt!

Asså, är det en dealbreaker om folk vill kunna gå på toa, eller. Verkar hårt på singelmarknaden nu för tiden.

Mimmi sa...

Stör mig också sjukt mycket på det.
Funderar ibland på att ringa in och säga absurda och obscena saker, bara för skojs skull.