Orka skriva långt. Orka skriva bra.

Det är en sak jag är trött på, och det är det här med att allt man gör alltid måste leda till någonting (läs: för karriären). Kan man få blogga utan att det ska vara någon form av marknadsföringsgrej? Kan jag få skriva flamsiga saker här för att det roar mig? Cheesus.
"Att blogga utan att länka till andra är som att gå på mingel utan att prata med någon" har nån sån där socialamedierproffs sagt. För att poängen alltså ska vara att bygga nätverk.
Jag bara, gå på MINGEL???!! Ska mitt bloggande jämföras med det? Kan inte tänka mig något värre.

Samt, är fortfarande arg på killen som sa till mig för säkert sju år sen att jag måste börja anställa folk i mitt företag för att företaget skulle växa. Mitt företag som serietecknare, alltså. Ha ha ha ha ha.
Nej, för det får ju inte finnas några företag som inte bidrar till ökad tillväxt!!!12
Men alltså, var han dum i huvet eller.

Kommentarer

Henrik Fakir sa…
Stå på dig Malin, vad skulle jag annars läsa för nått. Du skriver roligt och engagerande, vad mer behövs? Själv är jag helt värdelös på att blogga, blir bara korta inlägg med mobilen, nr jag råkar springa på något märkligt/roligt. I dina texter är det driv och ett flow. Har läst några bloggböcker, o din blogg skulle definitivt funka som bok. Det är ju inte för inte att som Plåstra finns i serietidningar.

Många kramar
Henrik
Malin sa…
Men Henrik, vad du är fin. Alltid så uppmuntrande! Tack för peppen och kramar till dig med.