Saker som har hänt i helgen.

Vi har ätit årets första mjukglass. Vi har promenerat massor i det blåsiga vädret. Vi skulle gå och mata Lillo på ett kafé i Shopping, men hissen var upptagen av några stackare med barnvagn som satt fast. Det där är något jag har fasat för varje gång jag åkt hiss med Lillo. Jag kommer aldrig mer att åka hiss i Shoppinghuset! Vi tog oss upp till kaféet via en krångligare väg, där sprang vi ihop med Ns pappa som var på besök i stan. Det fanns dock inga sittplatser.
Vi gick till Hildurs kök istället och åt tårta.

Den lilla har varit på ett utsökt humör hela helgen. Hon verkar vara så stor. Hon har varit glad och eftertänksam. Dessutom har hon fått några skrattanfall på skötbordet av några egna skäl. Tydligen gör jag något roligt där inne? Jag stänger igen den rena blöjan och säger ett avslutande "så" och lillan ba UA HA HA HA HA HA!
Det är underbart. Något annat har också hänt, men det har jag nog glömt.

Kommentarer