Bara Linna Johansson kan.

Jo då. Det är väl okej att alla jag följer i sociala medier joggar. Men tyvärr, det finns ju inget som är så tråkigt att läsa om som träning. Löpträning. Alltså, sån där vardaglig, entonig löpträning, rundor i spår, stunder på löpband. Gud. Inlägg om nya skor, träningsbyxor, minutrar och kilometrar. Personlig åsikt: så tråkigt att jag blir som torr i munnen.

Kommentarer

Katta Kvack sa…
Jag håller helt med dig, men samtidigt är det ett alldeles utmärkt sätt att hålla den personliga peppen uppe, så jag skriver dem ändå, trots att jag tycker att många andras träningsinlägg är ganska trista att läsa. Dock är jag ganska övertygad om att min nya träningsiver kommer från alla dessa träningsinlägg som jag läst sista månaderna hos andra bloggare.
Malin sa…
Ja, man bloggar ju för sin egen skull, inte för andras. Jag som läser är väl ganska kapabel att undvika löparinlägg om jag nu tråkas ut. Spring du, skriv om det och peppa dig själv. Jag har hört att det kan vara nyttigt.