En intressant grej som hände.

Hej och tusen tack för kommentarerna. Jag känner mig bekräftad och förfräschad.

För några dar sen när jag kollade min mycket moderna yahoo-mail påstod den att antalet mejl i inboxen var noll. Alltså inte noll nya mejl, utan noll mejl över huvud taget. Öh, jaha, tänkte jag. Loggade ut. Trodde att det var något som skulle ordna sig. Men några dagar senare så förstår jag att alla mejl i inkorgen verkligen har försvunnit på något sätt. Poff. Jag har haft den där adressen i tio år, så det var mejl från och med 2002.

Jag letade fram lite information om att det där kan hända på grund av en bugg i senaste versionen av yahoo. Jag kontaktade yahoo angående det och:


Jaha. Jag kan inte få tillbaka någon av de cirka tiotusen e-postmeddelanden av olika slag som jag fått sedan jag var 22 år. Men skit i det. Jag väljer att se det här som en bra grej.
Adjö, adjö, nu bryter vi med det gamla. Hej då, förflutna. Ajöss, och tack för fisken.

Kommentarer