Midsommarafton.


Midsommar spenderades hos vår kompis R. Värden och N lagade säckvis med mat, ett bord med förrätter och ett med varmrätter, och alla åt tills de hade svårt att gå. Sen var det tårta. Lillo ville inte ha på sig midsommarkrans. Jag slutade fotografera innan musiktävlingen, som blev en hätsk strid. Vann gjorde Team Winners. Ibland var jag avslappnad på det där viset när man har på sig en hippieklänning, är barbent under och när som helst kan knalla ut i skogen bara för att man känner för det, och ibland var jag enormt spänd och irriterad, för att jag är småbarnsförälder. Barnet i fråga sov i ett gästrum. Hon vaknade och grät två gånger under kvällen, inte onormalt, och inte så konstigt när hon sov borta och det hördes skratt och musik. Otroligt nog snusade hon sig igenom både untz untz-musik och mitt och Cissis hämningslösa framförande av I will survive senare på natten. Det var roligt att vara uppe sent. Jag la mig först, halv tre. Jag gick upp och matade lillan morgonen efter i det sovande huset. Skulle vara snäll och diska undan och krossade inte ett, utan två vinglas.

Kommentarer