Tålamodet.

Vad jag har märkt sedan jag började om att arbeta är att mitt tålamod, som alltid har varit en svag punkt, inte är dåligt. Efter att jag fick barn har tålamodet blivit bättre. Anledningen till att jag ändå tappade tålamodet så ofta med Lillo är att ingen stress som man är med om på jobbet någonsin kan motsvaras av till exempel, när Lillo inte vill äta middag.
Jag märker skillnad jämfört med hur jag var på jobbet innan jag blev mamma. Nu tar jag mig an omständliga och krävande uppgifter utan att fundera på saken. Däremot är toleransen noll för trams som tar upp tiden, onödigt trams alltså, som försvårar när man ska jobba. Jag har blivit mer effektiv jämfört med tidigare och kommer snabbare till avslut. Jag tycker att luncherna känns långa nu. Hör du det, arbetsgivare. Småbarnsföräldrar är utmärkta anställda. Det spelar ingen roll att man kommer vabba ibland, man får ändå mer ur händerna. Dessutom är man så lycklig över att få göra vuxensaker att man kommer in och jobbar med rena hoppsastegen.

Kommentarer