Alltså,

min man har fått med sig hemifrån att han skulle vara lat, han säger ofta det om sig själv, men det stämmer ju inre, han är ju helt jävla sjukt arbetssam!!!!! Alltså, jag bara, jag tänkte sälja några grejer på tradera, han ba, ja, vi gör en FÖRRÅDSSTÄDNING!!!!! Jag ba, nej, inom mig, tycker det är helt otänkbart. Men han kör igång, har spenderat två dagar inne i förrådet. Jag å andra sidan BRYTER IHOP redan när jag ska bestämma vad som ska säljas, slängas eller sparas av det han har rensat ut.
Ja, det berodde på att det är så mycket grejer att jag kommer att få sitta en halv dag i förrådet och jag kommer ALDRIG ATT FÅ LÄGGA UT DE DÄR GREJERNA PÅ TRADERA! Detta känns som ett stort problem just nu! Gud vad jag har bråkat med N över att han är så här arbetssam! Han gick just till affären med lillan och jag bråkade honom hela vägen ut ur lägenheten! Jag är en hemsk människa, men det är för att jag blir så trött! Jag vill inte städa förrådet på semestern, blir som en tvååring, UUUÖÖÖÖÖÖÖÖH!
Det här är precis som när han ville tvätta soffans klädsel och skicka mattorna på kem! Jag bara nej, neeeeej, men han gjorde det! Och när vi tittar på hus, han har ju inga gränser alls för hur mycket jobb det får vara att fixa det. Han ser inga hinder, det sitter inte fast nånstans. Det är alltid jag som sätter stopp. Idag har han diskat också!
Jag vill alltid bara dricka kaffe! Eller högst gå och köpa en mortel!

Kommentarer

Anna sa…
Oj vad många utropstecken syrran!
Malin sa…
Ja. Det var verkligen jättemånga!
Malin sa…
Jag tror jag använde alla faktiskt.