Beach 2012.

Idag ska vi bada. Vi är i turnéns sista fas hos kompisar utanför Malå. Som badkläder hade jag packat bikiniöverdel och ett par lite roliga, leopardmönstrade shorts i siden som mest ser ut som såna där killkalsonger. Det tyckte jag kändes okej för att ha på en strand, men börjar kännas lite jobbigt nu när vi ska till något slags himla spa. Jag är ute och scoutar efter badshorts i huset. Bikinitrosor vill jag inte bada i mer. Jag vet att en del säger att de "inte tror på" att skyla sig, undvika att klä sig på en del sätt, men herre gud, det måste väl få vara okej att ha sina lår ifred också? Jag hör aldrig folk uppmana strandkillar i dagens standardiserade knälånga badshorts att våga visa upp sig mera. Jag vill ha knälångt nu. Åh kära nån, så rätt.

Kommentarer

Frida sa…
Du kan ju alltid browsa lite second hand butiker efter ett par mamelucker? Knälånga och garanterat "frilliga" och rätt häftiga i utförande ;)
Malin sa…
Oa ha ha! Fantastique!