Husdrömmar.

Tjena moss. Idag var en riktigt fin dag. Vi spenderade största delen av den med min syster och hennes familj i och omkring kring deras hus. Jag har fått dricka kaffe, gunga med "krockfart", promenera i den lummighet som jag och syrran växte upp i och sett Lillo riva gräs. Vi blev bjudna på grillmiddag också och satt ute på den inglasade altanen, som är inredd som värsta indiska loungen med färgglada draperier och dukar och ljus och en vattenpipa och allt, ja, du förstår ju att det hade räckt med hälften för att göra mig lycklig.

Att ha hus och kunna gå ut på gården känns så rätt och bra. Det är mitt och Ns nästa steg just nu. Igår var vi på en husvisning. Fastigheten hade förstås sett jättebra ut på bilderna, men när vi kom dit var det lite annorlunda. När vi gick omkring där inne, N ba "titta, ett pentry här på övervåningen, perfekt om du vill ha din ateljé här". Jag ba "jag såg en jättestor FUKTFLÄCK på toan" skithögt, så att N började skratta.

Kommentarer