Igår

gick jag och min syster och min svåger ut. Ut och festade, alltså. När vi befann oss på Luleås nyaste och största nattklubb var jag förvånad, för jag hade inte förstått att man kunde vara på nattklubb när man har barn. Det var jätteroligt.
En sak jag önskar att jag hade vetat för tjugo år sen är att man bara behöver tre dansmoves för att bli drottningen i ringen runt handväskorna. De lärde jag mig igår, och det är
Skaka saltströaren
Röra om i grytan
Mjölka kossan
(Har tyvärr inte haft möjlighet att göra instruktionsfilmer till dessa än.)

Lärde mig även att om du har svårt att få upp armarna ovanför huvudet kommer du inte att bli "dansledaren". Och att det finns en del låtintron som med sin rytm kräver att man börjar dansen genom att peka med armarna rakt ut åt sidorna och sedan framåt.

Nedan, systern och svågern mjölkar kossan. Och jag hänger i ett stängsel.Kommentarer

Frida sa…
Var det möjligen brorsan som lärde ut hur man mjölkar kossan? Skulle inte bli förvånad ;)