Senaste dygnet i korthet.

Vi skulle till BVC för att mäta och väga Lillo. Jag var övertygad om att det var klockan tolv, men när jag stod i duschen klockan tjugo över elva stack N in huvudet i badrummet och sa att det var halv tolv, för ett påminnelselarm hade ringt i hans telefon. De fick åka iväg med bilen och jag kom efter till fots. Det regnade men var ändå varmt, så jag gick i robocoptröja. Lilla C hade gått upp 165 gram och är nu 68,5 centimeter norrbottniskt stål. Allting är normalt.

Vi gick i ösregn till Hildurs och åt lunch, med Lillo varm och torr inne i vagnens regnskydd. Sen begav vi oss till tandhygienisten. Hon gjorde ingen undersökning, frågade bara om Lillos tänder (som nu är fem och två på väg) och hennes kost, och sa att det är ovanligt att hörntänderna dyker upp före framtänderna, men det är lugnt.

Sen veckohandlade vi.

På kvällen blev Lillos förkylning värre, med hosta som gjorde att hon kräktes upp en massa slem. Det blev ett par jobbiga timmar när hon inte kunde sova. Till sist, när vi tog ut henne i vardagsrummet och lät henne leka, blev hon glad och skrattade och jag blev lycklig hela vägen igenom. För då kan hon ju inte vara så dålig. I morse visslade det om hennes andetag. Vi följer doktorns instruktioner och ger henne inhalationer av olika slag, då blir det bättre.
Kommentarer