Ovärdigt i kvällens teve.

Både att svt ska köra en ny säsong av flamssåpan Ung och bortskämd och att Gwyneth Paltrow spelar nån slags sekreterare i cirka två scener i filmen Iron man.
Angående Mickey Rourkes ansikte, ja, det är ganska opererat och så, men jag gillat det. JAG GILLAR DET

(Kommer för övrigt att sitta klistrad framför Ung och bortskämd.)

Kommentarer

Jag vet inte vad det är med mig och Gwyneth Paltrow, men jag har liksom aldrig gillat henne som skådis. Jag misstänker dessutom att hon är trist i verkligheten. Det enda jag någonsin hör om henne är att hon är extremt hälsomedveten, det ksk bidrar till att det är svårt att få en bild av en personlighet. Well, det var min gwynethkommentar!
Malin sa…
Jaså! Jag tycker hon verkar va gullig. Alltså, som person. Inte som skådis. Hon är ju även ihop med nån rockstjärna. Inte vet jag vad jag ville säga med det. Det är nåt jag har hört. Det borde väl båda gott? Om till och med en rockstjärna kan gilla Gwyneth... Nä, jag gillar Paltrow av oklara anledningar, att hon har gjort trevliga roller kanske :)
Det kan hända att Paltrow är coolare än jag anar, men jag tror jag mest stör mig på att jag inte kan komma på någon utmärkande roll hon haft, kan bara minnas ganska hamiga biroller och sen det faktumet att allt jag läst bara fokuserat på utseendet och hur hon sköter det. Men hey, vänta nu det är väl vad allt för många kvinnliga skådisar tvingas anpassa sig till!
Malin sa…
Hon har ju gjort Sliding doors och Shakespeare in love och sånt. Men okej, ett tag var hon ju helt sjukt omskriven enbart för sin frisyr och så. (På den tiden då det var ashett att ha en kortklippt tantfrisyr.) Och alla var helt ÅH GWYYYNET men alltså, det förstod jag mig aldrig på, för jag tycker att hon är helt vanlig. Är inte vanlighet lite hennes grej kanske?
Ja ja! Slut på genialt inlägg.