Vem är han?

Okej. N och jag har glömt bort vem en är. Han är en skådis och han heter... inte Zilt Fiffler.
Han blev flint. Och han har varit med i filmer som Alfie och The Holiday. I privatlivet har han tydligen varit snygg och otrogen. Istället för att söka på google om det här lottar jag ut en burk lingonsylt som jag råkade köpa för mycket till den första som kommer på det.

Kommentarer

Sofia sa…
Jude Law? Men, blev han flint?
Malin sa…
JAAA! Sylten är din! Alltså, som jag har förstått det blev Jude tunnhårig för ett par år sen. Eller var det bara i hans senaste film? Tack iallafall! Sylten kommer på posten.
Sofia sa…
Wow, nu är det för längesen jag såg på film.. Men glad att jag kunde vara till hjälp, sylten är givetvis bara en bonus! med det sagt menar jag blotta tanken på sylt, jag hoppas verkligen att ni njuter av den i ert fina kök istället. Se det som en gåva, från mig ;D Kram på er!
Malin sa…
Tack, kram och wohoo, sylt! :)