Det Långa Inlägget.

Vi börjar i fredags. Nedan visas kesadillasarna som N gjorde.Hummus! Så dom dude menade att kikärter skulle användas. Naturligtvis med chili.

På lördagen firade jag min systers 30-årsdag i efterskott genom att bjuda på en sminkning och modellfotografering i en lokal fotostudio. Systern var medveten och förberedd. Jag tyckte dock att när man firar 30 år så bör man dricka sprit på dan. Ur en plunta med strass.

Under fotograferingen satt jag och tänkte att syrran var rätt person att göra något sånt här, hon en jättebra modell.
Idag började dagen med att jag gick ner och hjälpte till med gårdsstädningen. Efter det önskade N få lite tid att städa lägenheten. Jag och Lillo gick ut på stan. Vi gick till konsthallen och tittade på det där konstverket med banden igen. Både jag och Lillo fick en väldigt bra konstupplevelse.

Den här bilden är upp och ned.

Det var även någon slags hund i en bil.

När vi hade upplevt kultur, fikat på ett kafé och handlat bananer fick vi nog. Lilla C behövde vila, men hon är ingen vidare vagnsovare. Så vi gick tillbaka hem efter att ha varit borta i två timmar. När jag kom in genom dörren såg det fortfarande ut som ett h*****e hemma. N ba "jag har inte hunnit börja städa än". Jag fick då ett vredesutbrott eftersom jag inte förstod vad han hade haft för sig hela tiden. Det visade sig senare att han i princip hade byggt om lägenheten. Han hade lagat våra kärvande dörrar, satt upp hyllor, byggt nya hyllor och MÅLAT HYLLORNA.
Där sista, med målningen, gjorde att jag tappade målföret.

Jag och C gick över till mina föräldrar, de var inte hemma, på grund av att de är utomlands. Vi struntade i det och sov i deras lägenhet i en timme.

N gick och handlade medan jag lagade middag. Han lovade mig en brun öl.
Det här är den brunaste öl jag har sett.
Kommentarer

Va kul o modella en dag, o fin hårfärg Anna har, hon passar bra i den!
Malin sa…
Ja, jag älskar hennes röda hår. Jag har ju helt tappat modet för sånt där på senare år. Och det var jättekul med modellandet, i alla fall för mig som tittade på.