Förlåt.

Det var dumt. Jag hade gjort misstaget att förvänta mig saker om den här dagen. De förväntningarna handlade om nån slags megagalaktiskt familjemys. Det blev inte så, men jag är ändå nöjd. Har haft qualitytajm med lilla C och spenderat några roliga timmar hos mina föräldrar. Slapp grötkolv till middag. Det blev gemensam ätning hos mor och far istället. Har också sett N idag, fläckvis. Han har pipit in lagom till att ge C lunch och middag.

Nu, något gulligt. När jag kom hem vid halv åtta för att ge C kvällsgröten hade N varit där. På köksbänken stod allt framställt, skål, grötpulver, sked, gaffel att röra om med och solrosolja att berika gröten med. Jag kände på vattenkokaren, den var varm. Det kallas curling och är något mycket vackert.

Nu är N ivägpipen på middag på sportbaren, Lillo sover och jag ska ta mig fanken slå på en dramakomedi med Jennifer Aniston.
Sug på den, samhället.

Kommentarer