Lilla Cs ordförråd.

Uttal i kursiv.

Hej hej (Ej ej)
Tutte (Tutte/Titte/Tutt-tutt-tutte)
Titta (Så där kvävt)
Kisse (Ksse/Tsse)
Nej (Nä nä nä)
Vad är det? (Äde)
Mjau (jätteljus röst)

Hon tar sig runt ganska bra på tutte. Det är det absolut populäraste ordet. Hon använder det som ett generellt ord som kan betyda olika saker också. Till exempel verkar hon kalla mig och N för tutte ibland. Men förstås är nappen själva the very tutte. I förrgår när jag och N småpratade i sängen efter läggdags vaknade C till i sin spjälis. Vi höll andan medan hon bökade runt, mumlade "tutte, tutte, tutte", hittade nappen och somnade om. Sötrekord, tyckte vi.

Orden mamma och pappa verkar en bit bort. Hon har sagt ljuden mamma och pappa, men det är bara för att testa. Jag sitter förstås som på nålar, eftersom det första mammat kommer att få mig att känna som att jag har vunnit guld i 60 meter hoppbock.

Kommentarer

Hihi, men sötattack att hon actually sa Tutte tutte oxå när hon letade den XD hoppas jag kan komma upp här snart o träffa er!
Malin sa…
Jaa! Hoppas jag med.