Morgondagens schema.

Vet du vad det här är? Jag vet inte. Men platsen passar bra, eftersom en av posterna i min och Ns sparplan är att hitta pengar i ett hål i marken i Hertsö träsk. Jag tror att det kommer att förekomma explosioner, rollspel, överentusiastiska volontärer i silverkläder, ålning genom leriga diken, Hulken-skrik och att jag någon gång under dagen bär en komplett rökdykarutrustning och blir inknuffad i ett brinnande skjul.


Kommentarer

Öhm, jag har gjort den där utbildningen förr om tiden, den involverade nästan alla de moment du beskrev. Det enda jag inte med säkerhet kan erinra mig är Hulkenvrål, men de manliga deltagarna bistod säkert med det. Särskilt minnesvärt för mig är ett moment där vår undervisare tände eld på en tyggubbe i naturlig mansstorlek och gav alla tjejer i gruppen fritt initiativ att släcka honom med en brandfilt. Ingen gjorde nåt. Då skrek han att det var Brad Pitt som låg där och brann upp. Jag sprang då fram och gjorde en helhjärtad släckning med brandfilten. Obs! Detta var -98, B.P. var stor då för mig.
Malin sa…
Ha ha ha ha! Åh, aj lav, lav, lav it! Kram!