Vad vi har gjort i helgen.

Igår gick vi på Rädda Jorden-festivalen, köpte humoristiska broscher av rättvisepartiet och åt somalisk mat. Sen sov vi. Nä. Jag vet inte.
Jag var sömnig hela dan. Lillan har haft svårt att sova senaste veckan. Det är nog nåt med tänder, förkylning eller utveckling. (För folk utan småbarn: den meningen är väldigt kul eftersom den är helt sann och säger precis ingenting.) Jag och N försökte mysa till det på kvällen med romcom och folköl men när barnet vaknat och gråtit tillräckligt många gånger gick jag och la mig med henne i dubbelsängen. Då somnade vi båda gott.
Sista gången vaknade hon förresten och sa nä nä nä nä. Jag blev alldeles mjuk när jag hörde henne babbla medan hon med rödgråtna ögon och sömnrufsig försökte klättra upp i spjälsängen. När språket kommer är det underbart.
Nu ligger N och vilar med lillan. Jag är lycklig. Idag hoppas jag på besök från syster och ett syskonbarn.
Nedan, en bild på mig i stövlar, den bästa och enda bilden från besöket på Rädda Jorden-festivalen.

Kommentarer