Vilken jädra vecka.

Varje kväll intecknad utom fredan. Nu låter detta gnälligt. (Jag bara konstaterar det innan jag kör på.) Måndag kväll: Städning. Tisdag kväll: Tvätt. Onsdag kväll: Revy. Torsdag kväll: Mera tvätt. Fredagkväll: Somna i soffan.
På lördag har jag ett span på att jag och N ska ha en slappardag. Jag håller en dialog med mig själv om vad "slappardag" innebär.

"Efter din innebandy, då ska vi ligga i soffan och se film. Om vi vill. Vi ska göra det vi vill göra. Det som vi tycker är roligt. Vad är roligt? Om vi vill hälsa på nån så gör vi det. Det är svårt att tänka ut vad som är roligt i förväg. Men det viktiga är att inget vi gör på lördag eftermiddag ska kännas kravfyllt. Jag vill skapa en känsla av frihet och fritid. Kan man åka nånstans där man ligger ner, kanske. I en bubbelpool, fast inte sittandes, utan liggandes. Hela familjen kan ligga ner i en bubbelpool." (N lyssnar, men jag pratar med mig själv.)

Ja! Gick ju på revy med min syster igår på Norrbottensteatern. Det var roligt. Alla revyer där någon vrålar "Christer Sjögrens penis" med ett uttryck av domedag är ju värda att se.

Kommentarer