Föredrar att arbeta självständigt?

Om det är något jag hatarrr är det att göra konst ihop med andra. Alltså, det är helt okej om man har delat upp sina ansvarsområden enligt mått och steg. Till exempel, en skriver manus, en annan gör teckningarna. Men om båda ska hålla på och kladda på samma tavla så träder mitt revirtänkande in. På konstkursen när jag satt och blev kär i mina hopknådade lerfigurer och läraren bara "och så byyyter vi med bordsgrannen". Jag bara, nej... nej! Ta inte Tage!

Kommentarer

Frida sa…
Som (självutnämnd) författare, så har jag alltid värnat om att få skriva för mig själv, få använda mina egna ideér och få föra berättelsen i den riktning jag själv vill ha den... tills jag blev introducerad till Role Playing. Och helt plötsligt så är det sjukt roligt att få skriva med någon annan, att ha någon att bolla ideér med och bara köra på så mycket vi bara kan ;)
Malin sa…
Vad roligt!
Älskar för övrigt uttrycket självutnämnd författare.
Frida sa…
Haha ja jag är ju inte publicerad eller nåt sånt så tills den dagen jag blir det, så kommer jag nog att fortsätta med självutnämnelser ;)