Försöker hitta inspiration

till min och Ns vegetariska veckomatsedel och surfar runt på olika bloggar. Får panik av mycket av maten, när de försöker lägga i frukt och sånt.

Jag är lite konstigt arg inom mig idag. Till exempel, alltså det är löjligt, jag blev vrålförbannad när det visade sig att man kan komma åt färdiga mallar i word här på jobbet med kommunens teckensnitt och det. Förbannad för att jag varit okunnig om det, alltså. Fick skratta åt mig själv efteråt. Sån där är jag.

Nu är det lunch. Jag pratade med N nyss i telefon. Han sa att C sover och nog är lite sjuk med feber. Igår fick hon en spruta med vaccin i vardera benet. Jag blev orolig, förstås. Hon hade sovit länge, men hon verkade vakna under samtalet.

I morse stod jag och såg på N och C där de sov innan jag stack till jobbet. C låg på tvären över sängen med huvudet inbökat mot N. Det var en helt fridfull stämning. Jag tänkte att de är trygga och har det bra, som björnar och ungar i ett ide ungefär.

Ja, men okej, här kommer jag för att dra mitt strå till veckans inköpslista. Jag är inte rädd för er, indisk gryta, risbollar och bönfärsbiffar.