Gud vad lat jag måste vara 2.

Själv tycker jag det är svårt att hinna med en promenad om vardagskvällen. En halvtimmes promenad liksom. Känns som att det inte finns tid. Förstår inte vad det är. Jag kanske har ett större behov av tid som inte är inrutad jämfört med andra, eller? Vi har ju dragit ner på livet så mycket. Städar max en gång i veckan, och nu för tiden med den sköna förmånen att vi gör det varannan gång. Varannan vecka städar alltså jag och det tar cirka en timme. Vi stryker ingenting, vi renoverar inte någonting alls längre. Vi har bara ett barn. Ändå tycker jag att man inte har tid att raka benen oftare än 0,5 gånger i veckan. Tvättar kläder i tvättstugan i källaren gör jag en gång i veckan. Tycker att den där tvätten breder ut sig över tre dagar. Tvätta, hänga, torka ( tvättstugan saknar torkskåp), vika. N får diska för hand varje dag. Det kommer att bli min uppgift igen när jag ska vara ledig med Lillo om några månader. Kära nån. Om det är något jag längtar, drömmer och fantiserar om när jag tänker på HUS så är det apparater, hjälpmedel. Tvättstugor stora som hav med alla önskvärda maskiner. Kök med diskmaskin och en diskho som är fullstor. Och så ska vi ha en säng som är 180 centimeter bred.