Helgen.

Den här helgen har varit utvilande. Igår fick jag och N äntligen till en sån där mysig kväll då man bara ser på Downton Abbey, äter kladdkaka och småpratar om dimensioner utöver våra tre vanliga. (Jag bara, man kan inte titta åt det hållet. *får mysrysningar*)

Idag har C varit gnällig som sjutton, men det viktiga är ju att hon är frisk, jag är bara så tacksam och lycklig, så tacksam och lycklig att hon mår bra. Du vet, se bild.

Obs! Jag skriver den här bloggen om mig själv, därför framgår det sällan att N är den som har tagit det mesta av Cs krävande bitar och med att projektleda vårt hem den senaste tiden. Jag har den senaste tiden haft rollen som primadonna med blodsockerfall. Jag vill bara lägga till det, för protokollet.

Jag igår när vi var på väg till storloppis i Arcushallen:
"Men gud, nu blev det ju nästan middagsdags innan vi kom iväg."
"Ja, men hon åt ju nyss mellanmål, så hon borde klara sig."
"Men jag tänker på miiiig!"

På loppisen köpte vi barnkläder och lite fina burkar. Jag fick inget ilskeutbrott fastän de inte sålde korv. Stolt över mig själv.

Idag blev vi bjudna på söndagsmiddag hos mina föräldrar. Alla waz där. C får ut mer och mer av att leka med sina kusiner. Till exempel kan man jaga varann nu. Jag ser på henne att hon studerar hur vi gör saker nu för tiden. Hon härmar. Hon tittade till exempel på hur N ritade med fingret på sin mobiltelefon och sen försökte hon göra samma. Det är nytt. Det känns fantastiskt. Sen råkade jag vanställa ungen genom att klippa hennes lugg ultrakort och ojämnt. Mitt stackars barn.