Helgen.

Vilken lördag det var. Strålande dag. C, jag och N. Vi promenerade i den gnistrande hösten och sen åt vi steak sandwiches. Friden och kvalitetstiden. På kvällen gick han på inflyttningsfest och jag lyssnade på  musik och läste tills jag la mig.

Och så söndan då, HA! N verkade inte uppleva att dagen var en dans på rosor. Jag och C gick och gungade i en frosttäckt lekpark med min mamma. Sen kom min syster och systerdöttrarna och hälsade på. Så här var det: Jag och syrran kunde sitta vid köksbordet och dricka kaffe och prata. Den största systerdottern satt bredvid oss och ritade. Ettåringarna lekte för sig själva på golvet. Lycka!

Och så tog C sina första steg.

Kommentarer

designofluna sa…
Grattis!! Vilken helg. Det verkar ha varit mysigt och lugnt, åsså första promenaden då! Toppen!
Å va kul! Grattis till Cs första steg :)
Malin sa…
Tack, vad gulliga ni är! Ja, första stegen känns som värsta grejen.