Kläder just nu.

Surfar runt på Tradera i jakt på plagg. Söker alltid efter det här plagget: Något längre i ett mjukt material  med lång ärm och fickor, kan vara tröja, kofta eller klänning.

Bara jag inte behöver "hålla på". Alltså, jag vill kunna ta på mig det plagget, plus byxor, och vara klar. Det är också detta plagg jag letar efter varje gång jag går in i klädkammaren. Jag tror inte jag har hittat det där nån gång än.

Sånt som jag klickar förbi: Linnen, genomskinligt, normalkorta tröjor, sånt med tyg som man behöver stryka emellanåt, omlott, figurnära, kortärmat, sånt där jädra rafs som de ska sätta på, det vill säga brodyr, stenar, nitar. Puffärm. Och så vidare.

Fatta hur mycket tröjor som fortfarande har puffärm.

Byxor, det är ju en helt egen historia. De där svarta, smala byxorna med låg midja, som var den enda modellen som fanns på JC, åh, jag ångrade bittert mitt köp igår när jag kröp omkring efter C på golvet mellan föräldrar och familj. Jag hade en rymlig tröja till byxorna, tyvärr av normallängd. Det var lika med att femtio procent av mina skinkor, som tydligen nu befinner sig på ryggen, hängde ut ur byxan hela tiden. Glipor. Blir tokig. Vill sluta med byxor.

Och det här Missoni för Lindex. Vad fanken handlade det om.

Hur som helst, när det säljs något sånt där plagg som det ovan som jag beskriver, då brukar det bli dyrt eftersom det finns ett sug efter plagget. Alla vill ha på sig plagget. Jag tycker att nån borde sluta plåga oss med genomskinliga paljettskjortor och börja massproducera plagget istället.