Min dag med C.

Vi vaknade och åt frukost, sen åkte N och tränade. Lägenheten var ljus, tyst och vilsam och jag och C lekte och slappade i den. Jag mådde mycket bra. C tömde sin legolåda och klev i och satte sig. Lådan är inte stor. Hon rymdes helt precis och jag blev orolig att hon skulle fastna eller nåt, så vi tömde leksakskorgen istället och den var också uppskattad. Den fick vara en bil, brum brum brum. En populär korg. Och vad mer? Äntligen, äntligen, äntligen fick hon undersöka kaffekoppen. Sen började hon helt respektlöst riva sönder och äta upp Carsten Jensens hyllade Vi, de drunknade. Min litterära rebell.

Kommentarer

Hehe, så söt hon är nöjd i sin lilla korg :) barn och katter gillar att sitta i små korgar, krypa in i kartonger etc. Jag såg ett helt sjukt youtube klipp så jag nästan skrek av klaustrofobi för nån vecka sen. Det var en fullvuxen långhårig katt som hittade en liten glasboll med öppning, typ för att ha ljus i. Först stoppade den nyfiket ner sitt huvud och jag tänkte stilla att den såg ut att vilja krypa in i den, men det såg ju ut som att möjligen huvudet och svansen skulle rymmas där i. På något sätt likades den dock böka, vrida och vika ihop sig så att hela kroppen gled in i bubblan också avslutade den med att dra in svansen så det bara stack ut en tuss päls ur öppningen. Tyvärr fick man inte se hur det gick sen, men jag hoppas den kunde böka sig ut :)
Malin sa…
Ha ha, nej men gud! I såna där filmer måste man få se ett lyckligt slut, som när jag säg en film om hur man slår in en katt till jul. Hur man gör är alltså att lägga ut ett omslagspapper, då lägger sig katten på det. Sen slår man in den. Sen visade de att kattpresenten blev öppnad och katten blev fri, det var bra.
Ja precis, tänk om katten i glaskupan fick leva så resten av livet? :S tänkte bifoga klippet, men det verkar inte gå att klistra in via min iphone. Om du söker på cat in glass bowl så ploppar den dock upp en av de översta! På tuben asså
Malin sa…
Jag har sett den nu. Och den katten måste ju ha värsta glasbubblevanan. Den hoppar säkert in i bubblan jämt och ständigt och ut igen. Annars fick de väl göra som med Emil och soppskålen och slå sönder den.