Osammanhängande om veckan.

Lilla C är sjuk, febern låg fortfarande över 39 grader igår kväll. Tycker att hon klarar det här otroligt bra. En annan skulle ligga hospitaliserad på grund av dramaqueenighet redan vid 38. Hon har varit som vanligt, skrattat och lekt, men haft lättare för att gråta och velat vara nära. Inte ätit så bra. Nätterna har varit lite jobbiga. Hon vaknar lätt och vi har inte kunnat lyfta över henne i egen säng. Igår på dagen hade N lagt en madrass på golvet för att hon skulle kunna vila utan att rasa ur någonting. Den madrassen sov hon på nedanför mig inatt. Ett lite konstigt arrangemang, ja. Liksom, varför var jag tvungen att lägga mig samtidigt som henne om hon ändå sov på en madrass? Jo, det var för att jag inte stod ut med att hon var piggvaken i vardagsrummet klockan kvart över nio medan N och jag gick miste om en chans att prata. Och när jag försökte söva henne på madrassen gallskrek hon tills N kom. Han fick henne att somna efter en stunds fortsatta protester och jag sjönk in i vilan på sängen.
(När N lade sig placerade han Lillo mellan oss.)

På jobbet är det mycket att göra.

Jag och N har knappt sett varann den här veckan. Vi gör saker i skift. Jag vill bara inte att det alltid ska vara så.

Nu, kära läsare, märker man det. Det mörknar ute, håret står upp av statisk elektricitet och pannan täcks av fett. Vintern är på väg.