Helgen.

Jag och N hade planerat att göra så lite som möjligt under helgen och slappade hela lördag för- och eftermiddag. Förutom att vi motionstränade/tvättade kläder. Sen blev jag inviterad till både bio och krogbesök, så det blev värsta actionhelgen.

Jag och min mamma gick och såg En oväntad vänskap. Jag hade fördomar mot den för att den var fransk, men den var jättekul. En riktig feelgoodfilm. Jag är int svår! Jag gillar att skratta.

Efter filmen mötte jag min syster som hade uttryckt att hon ville "masa sig ut och dricka två öl". Så vis hon var. En öl är mesigt. Fler öl än två, nä nä nä. Måtta ska det vara.

Jag bar make up.
Det syntes ingenting.


Jaha, här sitter tydligen jag och ölar, jaha, jaha? En ganska underlig, overklig känsla.

Kanske att det blev fler öl än två, också.

Jag skyller som vanligt ifrån mig på andra.
På fars egen dag samlades hela storfamiljen upp igen hemma hos mina föräldrar. Jag, N och C stannade där och åt middag. Det var en jättetrevlig dag. Jag och min systerdotter ritade.

Den här bilden föreställer kakor. Apropå kakor vill jag ta upp lilla C. Hon är så olidligt underbar nu för tiden. Hon står och vinglar, tar sina prövande steg då och då, med en samlande paus mellan varje. Hon pratar och skämtar. Exempelvis är det tydligen mycket roligt att ha gjort nummer två i blöjan och sedan låta mor/far/morförälder upptäcka det vid blöjbytet. När blöjan öppnas: HA HA HA HA HA! Ifall man gör någon bekymrad min samtidigt är det dubbelt så roligt.


Minnesanteckning: November 2012. En mycket lycklig månad.