Senaste nytt.

Har skrivit kontrakt på ett hus. Är glad men lite orolig. Vi har besiktning, bank och försäljning av vår egen lägenhet att tänka på nu. Och så är hus en ny form av boende, som vuxen alltså. Säljarna började tipsa om hur de gjort med snöskottningen. Jag bara snööh?
Ungefär så.

Igår var jag och N och såg Johan Glans show på Kulturens hus. En väldigt rolig komiker, i mitt tycke en genial skådespelare (Kvarteret skatan) och så verkar han vara snäll.

Nu ska jag gå och tacka av en arbetskompis på långlunch.

Kommentarer

Henrik Fakir sa…
Många gratulationer till att ni blivit med hus. så mycket som ni fixat med lägenheten så försvinner den säker i ett nafs.
Hemmansägaren Malin, det låter nått de ;)

Kramar
Henrik
Malin sa…
Tack! Jag hoppas det. Ha ha... hemmansägare. Det låter som att man måste ha bondgård för att få vara det. Kram!