Vi försöker att köpa ett hus.

Efter att ha varit ute på husmarknaden i ett halvår eller så har vi till sist förstått vilket slags hus det är vi ska köpa. Ett vanligt hus i villakvarter i ett område nära stan som fortfarande inte är så dyrt. Nu har vi hittat det huset och är i processen för att göra det till vårt.

När jag tänker på huset. Blir jag lycklig. Bra känslor färdas i bukområdet. Jag tänker på ytorna. Arrrbetsrum. Med massor av bänkyta. Tvättstuga. Två toaletter. Ett kök med diskmaskin. Ett eget rum till lillan och så vårt presentinslagningsrum.

Det är så mycket som ska fixas nu med köp och sälj, men jag hoppas det flyter på så att vi kan få lägga våra svettiga vantar på ett köpekontrakt så snart som möjligt. Vågar inte riktigt tro på det än, men... TÄNK om huset blir vårt.

Kommentarer

lmd83 sa…
När du sa "presentinslagningsrum" fick ni alla genast tomteluvor på er och ni äter numera enbart risgrynsgrät som alltid storkokas på spisen.
Du har röd-vitrandiga tajts på dig.

Resten är ännu oklart i min vision, men jag räknar med bilder från rummet och inslagningsprocessen. Vid tillfälle ;)
lmd83 sa…
;-)

RisgrynsgrÖten grät förresten inte.

Vad nyfiiiken jag blir nu! Måste någon av de närmaste dagarna ringa för skvaller! Tills dess ska jag gissa område. Nära stan, hmm... Kan ju i o f sig tolkas olika. Ni kanske tycker Sävast är nära medan jag drar gränsen vid Mjölkudden. Hörs snart ;)