BuaaaAAARN!

Hade ingen lunch med mig idag, för att jag, N och C brukar träffas och äta fredagslunch ihop. Men nu har vi inte styrt upp nåt, N har nog inte tänkt på det och jag tycker det verkar väldigt kallt att gå ut. I såna här fall brukar jag smita ner och köpa en sushi, men efter att ha sett vad katten bar på, samt läst att såna saker kan komma från rå fisk, tänker jag aldrig mer äta sushi.

Okej, insjöfisk, stod det. Parasiter kan komma från rå insjöfisk. Jag har ju fått lära mig något nytt. En insjö är bara en vanlig... sjö. Insjöfisk är typ abborre. Jag har alltid trott att en insjö är som havets motsvarighet till en halvö, alltså en sjö som vräker sig in i landet, men ändå sitter ihop med havet, om du fattar.

Varför kunde man inte bara säga SJÖ, då.

Vågar jag äta sushi om jag håller mig undan abborre? Nej. Det hemska är ändå för nära, blotta tanken på rå fisk är läbbig inpå klapprande skelettet.

Rubriken här ovan är alltså BuaaaAAARN? Ja. Tänkte väl skriva några väl valda på temat. Under november, med hus- och bostadsförsäljningsbestyr, mörker, sjukdomsfall och ekorrhjulet har jag känt ett sånt monumentalt motstånd mot att skaffa fler barn att en hemmagjord sterilisering verkat som ett bra fredagsmys. Så när C gjorde något i soffan som var så gulligt att jag för en skimrande sekund tänkte "det skulle kanske inte vara så farligt med en till" så kan ni ju fatta hur gulligt det var.

Jag kommer inte ihåg vad det var, dock.

Vad finns det för mat förutom sushi? Säg inte lammsoppan som jag har i kontorsfrysen.