Dagen i ögonblicksbilder.

1. Svarar mycket argt i telefon när N undrar var jag är, eftersom allt tog fem minuter längre än jag tänkt mig och jag är sen till kontraktskrivning för försäljning av lägenheten. Jag blir jämt sen och särskilt när jag ska nånstans med C.

2. Jag sitter på toa när C kommer in med en rå potatis i varje hand och ett frågande ansiktsuttryck. Hon erbjuder, men jag vill inte ha. Hon lägger sig på badrumsgolvet och tuggar på dem. Senare kokar vi dem till lunch.

3. Jag har städat hela lägenheten skinande ren, eftersom köparen ska komma och titta på den imorgon. N har gett C kvällsvälling. Han tycker att hon behöver rapa, så han studsar henne lite i knät. Hon skrattar först, sen ändrar hon uttryck och kastspyr över soffan, soffbordet och mattan.

4. Klockan är kvart i tio och C har vägrat somna, fastän jag läste på om sömnhygien igår kväll. Jag tror att jag är fast i en mardröm, fastän C är skrattande glad. Får ett frustrerat utbrott när hennes tutte är spårlöst försvunnen för hundrade gången. N tar över och lägger sig med C.
"Gå och ta lite kväll, ta det lite lugnt. Gör dig en korvmacka."
Jag tycker om honom så mycket att jag vill gråta.