Helt kallt.

Hej alla heterosambokvinnor som stressat sig blå i ansiktet varje lunch senaste veckorna för att köpa julklappar till

1. Din släkt
2. Dina och mannens barn
3. Mannens släkt och deras barn

Jag vill dela med mig av en fantastiskt avstressande liten knorr på julen. Dela upp dä! Sedan några år tillbaka gör jag och N så här på julen. Jag köper julklappar till min sida av familjen. Han köper julklappar till sin sida av familjen. Klart.

Känner du nu så här: Men vad i helskotta, tänk om vi kommer till svärfars på julafton och så har han inte fixat någon present åt lille Mårten då????! Och Stina och Martina, de gav ju till lillan förra året och vad ska de tro om vi inte har med oss NÅNTING???"/()¤#""I!=!!½!"9034978023
Ja. Har ni inte med någonting? Då är det så. Då ÄR det så. Släpp det.

Det är du som kommer att få skulden, dock. Så en trevlig sak är att nämna hur ni delar upp.