Hez!

Som en populär tjej skulle ha sagt. Natten till idag blev jag upphetsad av olika anledningar, funderade på varför jag inte fått Android 4 än och kunde inte sova. Fick lov att ligga och prata med N jättelänge om roliga saker, som heltäckningsmatta i nya vardagsrummet. Sov fyra timmar, men det var lättare att stiga upp än det brukar vara ändå.

På jobbet gick allt i ett huj. Nu har jag tre arbetsdagar kvar. Hade medarbetarsamtal och kände mig helt glad över att jobba där jag gör. Jag gillar mitt jobb som kommunikatör!

N och C var på sjukhuset idag, de skulle kolla det där med operationen, men resultatet av undersökningen får vi först om nån vecka.

På vägen hem köpte jag presentpapper och en FANTASTISK (nej) klapp till morgondagens julgröt på jobbet, då alla ska ha med sig nåt för tretti spänn. Jag kör på den japanska stilen, inslagningen viktigare än innehållet.

C kom rusandes mot mig i vild glädje när jag kom hem, trodde jag, tills hon dök med huvudet före in i mina påsar. N hade lagat fänkålssoppa.