Instruktionsfilmen som fenomen.

InstruktionsFILM. Vad fanken är det för något. Varför skulle jag vilja se en film om hur jag himla arkiverar min e-post. Film = svårgenomträngligt och jobbigt, måste spola fram, vet inte var man är, får panik, äter korv osv. Samma med en karta, jag vill ej ha en levande, interaktiv karta som hoppar omkring i en ruta och som jag ska dra i och som ska laddas om och där jag tappar bort mig, blir trött, bokar biljetter till Guru Mumafaris heldagskurs i meditation på Rögle konferens och fritidsby. Jag vill ha en karta på ett papper. Det var allt jag ville ha sagt.

Hälsningar
Serietecknare och kommunikatör

Ps. Ett antal bilder med text i en följd, alltså, har något någonsin förklarat någonting bättre än det? Ds.

Kommentarer

Ja! De där jävla kartorna. Använder dem flera ggr i veckan inför hembesök. Var e sopkvastgränd 3, svettningar, håller på att bli sen, mobilnätet kraschar. Tänker att jag ska fixa en papperskarta men har glömt det i 10 månader. Egentligen behöver jag en pers ass i livet, men vem behöver inte det som det är nu i detta LANDET! Röstar på SD i frustration (sista meningen syftade jag inte på mig, utan att driva med SD anhängarna som skyller allt på invandringen.)
Malin sa…
Ha ha! Alltså, gud vad du är rolig. Ja, håller med om allt.