Mycket ska man vara med om.

Ikväll fick jag genom en fruktansvärd upplevelse reda på att vår katt har inälvsparasiter.

Det var väl antagligen mitt straff för att jag var så odräglig i inlägget nedanför inlägget nedan. När jag skrev "inte du" så menade jag kanske inte du, om du är en sån som tar ansvar. Sen finns det en rimlig gräns för hur mycket var och en har möjlighet att göra beroende på sin situation bla bla bla, jag är  så trött på sånt där, dutteri om att man baara behöver välja ekologiska tassels till sina gobelänger så blir allt bra. Känslan jag har, det är som i det där experimentet där en försöksperson ovetandes om att den var en försöksperson satt i ett väntrum som höll på att rökfyllas och ingen annan reagerade.

Visade sig att personen satt kvar tills den inte kunde se handen framför ansiktet, för att den inte ville vara oartig.

Så här då:
Kommentarer

designofluna sa…
Visst är det vidrigt med dessa maskar....huga!
Ja men vad faan, blir så upprörd över den där jäkla gruppmentaliteeeten! Finns ett test från USA där högskolestudenter gav fångar elchocker tills de hörde skrik av smärta (dock inte på riktigt, men det visste inte deltagarna eftersom fången var i ett annat rum, men studenterna fick höra reaktionerna genom högtalare) Det visade sig att studenterna valde att fortsätta med elchockerna för att en auktorativ person uppmanade dem till det. Trots att de fått tydliga instruktioner om att de fick avsluta "behandlingen" när de ville.
Glömde tillägga att de flesta studenterna altså valde att fortsätta dela ut elchocker trots att fångarna skrek av smärta.
Unknown sa…
Luna: svar JA. Trodde jag skulle drömma mardrömmar.

Cilla: ja, det är hemskt! För så där är ju vi, eller, inte alla människor, men de flesta. Man får väl satsa hårt på att vara en av undantagen med tanke på hur otroligt starka de sociala krafterna är. Man fattar hur det har kunnat sätta käppar i hjulet för utvecklingen.
Malin sa…
Det är jag, Malin. Råkade kommentera från jobbkontot. Obs!! Det är ju förstås mina, en privatpersons, åsikter ovan och inte en norrbottnisk stads. Puss.
Ok, fett najs annars om hela stan haft så bra åsikter ;)