Sk*tmysig dag.

Första advent började med att jag vaknade och såg några himla fåglar i trädet utanför fönstret, hur pittoreskt som helst. Jag och C gick upp vid tio och fixade hennes frukost. Sen satt hon fridfull i min famn och klunkade välling. Det är något speciellt med barn som dricker ur nappflaska. Något jag blir lycklig av.

Vid tolv gick vi på skyltsöndag med mina föräldrar, systern och systerdöttrarna. C fick ett paket av tomten (sin mormor). Sen blev C hungrig och började grina när vi var i andra änden av stan och jag plöjde hem genom snödrivor och tanter.

När vi kom hem hade N tänkt ut att vi skulle ha en mysig advent med hembakat och risgrynsgröt. Han gav C lunch och jag gick och handlade, sen bakade han morotskaka. Vi pussades även. Middag med gröt och limpa följt av kakfika och kaffe med C grymtandes mellan oss i soffan var så mysigt att jag nu försöker hitta på en synonym till mysigt som beskriver hur mysigt det faktiskt var. Nu sover C och jag tror jag ska avstyra Ns försök att göra vad jag tror är spela Baldurs gate, så vi kan göra nåt MYSIGT istället!