Familjeliv.

Forumet Familjeliv alltså. Gud. Härom dagen googlade jag på "lära barn leka själv" och fick som första resultat en maffig tråd om ämnet från forumet. Barnpsykologer och andra professionella hade inget att säga om saken, så då visste jag, det var i den mustiga, jordnära skatten av folkvett (?) och husmorsknep på Familjeliv som jag skulle få söka mitt svar.

Exempel på trådar i denna Internets istergruva:

Erkänn nu tjejer om ni kan bli kära i en kille som är 175 cm lång.

Försöker introducera A6 i förhållandet. ("Började med att ta fram en A4 och böja den några gånger, för att se hur frugan reagerade.")

Kan man äta brieost som gravid? Den är ju pastöriserad, men livsmedelsverket säger att man inte får?
("Jo, min kompis åt brieost, men skar av kanten! Och hon födde en levande dotter!")

Min kompis dotter är så TJOCK!

Jag är orolig att min kompis son är onormal för att han inte vill leka med bilar. Och han vill gosa med sin mamma?

Vad heter era barn som är döpta efter Sagan om isfolket?

Vad tycker ni om rakade kvinnor över 40?

Osv.
Jag har inte vågat gå in i tråden jag googlade fram ännu.