Familjeliv.

Forumet Familjeliv alltså. Gud. Härom dagen googlade jag på "lära barn leka själv" och fick som första resultat en maffig tråd om ämnet från forumet. Barnpsykologer och andra professionella hade inget att säga om saken, så då visste jag, det var i den mustiga, jordnära skatten av folkvett (?) och husmorsknep på Familjeliv som jag skulle få söka mitt svar.

Exempel på trådar i denna Internets istergruva:

Erkänn nu tjejer om ni kan bli kära i en kille som är 175 cm lång.

Försöker introducera A6 i förhållandet. ("Började med att ta fram en A4 och böja den några gånger, för att se hur frugan reagerade.")

Kan man äta brieost som gravid? Den är ju pastöriserad, men livsmedelsverket säger att man inte får?
("Jo, min kompis åt brieost, men skar av kanten! Och hon födde en levande dotter!")

Min kompis dotter är så TJOCK!

Jag är orolig att min kompis son är onormal för att han inte vill leka med bilar. Och han vill gosa med sin mamma?

Vad heter era barn som är döpta efter Sagan om isfolket?

Vad tycker ni om rakade kvinnor över 40?

Osv.
Jag har inte vågat gå in i tråden jag googlade fram ännu.

Kommentarer

JennyB sa…
Läste det här inlägget högt för K medan vi skrattade så vi grät. Tack! Ordet istergruva blir ett fenomenalt nytillskott i min vokabulär.
Är ingen expert på ensamlek utöver att jag var bra på det själv när jag var liten. Främst genom att teckna! :)
Malin sa…
Ha ha, underbart Jenny! FL är ju ett tacksamt ämne.
Ja, jag ska definitivt introducera C för tecknandets ädla konst!
Chaffismorsa sa…
Sjukt roligt forum som jag är lite lätt beroende av. Folk är helt klart mer eller mindre tokiga i huvudet! Varje gång jag får för mig att jag är lite tokig går jag in där och läser lite. Bara för att få känna mig normal, liksom. :)
Malin sa…
Bra taktik, C-morsa! Det är ju som roligt att forumet ska handla om frågor kring barn och sånt gullinutt, men ofta spårar ur i nånting helt sjukt!