Klart.

Idag flyttstädade jag lägenheten tillsammans med min mamma. Nu är den ett avslutat kapitel. Är extremt tacksam för hjälpen och sällskapet. Tänk att ett sånt litet kök kan underhålla i sex timmar! Förresten fick vi enormt mycket hjälp med flytten av våra vänner förra veckan, mer än plikten kräver. Hjälpa nån att flytta, det är nog det ädlaste man kan göra.

Husets förra ägare hade inte flyttstädat. Vi får se om de har lust att bjuda oss på en städning från en firma. Jag hade velat komma till ett urstädat, rent hem att börja huslivet i, inte till någon förra ägares gamla brödpåsar i frysen och knottriga fläckar i badrumsskåpet. Det känns i alla fall skönt att jag har bett om kompensation, vi kan inte göra mer än så. (Jag har förstås också städat badrumsskåpet.)

Jag har haft flera grejer jag har velat skriva om, men nu kommer jag inte ihåg dem.
Vi har fortfarande inga tevekanaler. Eller bredband. Jag har sett klart på Tudors, säsong två. Anne Boleyn blev avrättad.