Nu vill jag blogga.

Hej!
Sitter på en möbel, av något slag. Det är nån slags sjuttonhundratalsimitation i form av en telefonbänk? De som äger möbeln är vi. Vi vet varför. För att den är fantastisk.

C sitter på mattan framför mig och leker. Två gånger per dag övar vi på lekasjälv, det är när jag dricker kaffe. Det går jättebra. Jag är helnöjd. Alltså, jag hade väntat mig protester av grövsta slag. Nu inskränker sig hennes försök till att ibland komma med två legobitar som hon inte får ihop eller hoppa upp i min famn och ha gjort nummer två.

En del barn som får mindre uppmärksamhet än de har lust med hittar på olika strategier. Till exempel säga aj aj, typ jag har gjort illa mig, regelrätta hopp in i myrstackar eller påstå att de har bajsat. Undrar om inte C har kommit ett steg längre i utvecklingen av den sistnämnda. Att hon faktiskt bajsar för att få uppmärksamhet. Hon kan göra det på kommando, she is the one (svettig blick).

Tack för detta, nu har den omtalade verkligen fått nog.