De andra har gått och lagt sig.

Och jag då? Jag skulle väl kunna se på Tudors, eller måla naglarna. Eller blogga lite.

Hej bloggen. Jag DISSAR DIG FÖR INSTAGRAM. Denna fotoblogg är så rolig just nu.

Jag läste Felicia Feldts bok Felicia försvann, som är hennes berättelse om uppväxten hemma hos barnuppfostringsexperten Anna Wahlgren. Hon skrev så här, visa inte upp era barn med namn och fotografi på facebook eller i bloggen, för andras blickar tar tid att tvätta bort.
Men min instagram är privat, så det borde ju vara okej.

Om en vecka flyttar vi till ett hus. Åh!

Kommentarer

Hanna sa…
Du har inga följare på Instagram? Annars är det väl att jämföra med Facebook?

Vad fint med huset, kul att ha flyttat in i god tid till sommaren.
Malin sa…
Det beror ju på hur man gör det. På facebook har jag trehundra vänner eller nåt (nu ljög jag säkert, men orkar inte kolla) och mitt fullständiga namn, som är ovanligt. Och fb har regler som gör att en del material alltid är offentligt. De är kluriga på det sättet. På instagram heter jag ett användarnamn som jag har hittat på och följs av trettio personer. Kontot är låst och jag vet att bilderna aldrig kan googlas upp. Om någon vill se mina bilder måste de fråga mig. Jag tycker det är olika.
Malin sa…
Och tack för huspeppen! Jag längtar.
Malin sa…
Och så Felicia Feldt-citatet. Hon skrev ur perspektivet när allt framställs som att familjen är perfekt och lycklig, men när den egentligen inte är det. Det verkar ha varit mycket jobbigt, att visas upp som ett lyckligt barn med underbar mamma, och aldrig ha upplevt det så.