Boken, framsteg.

Ett tryckeri är valt, resan till Stockholm är bokad och ett bord på seriefestivalen också. Enligt papper från skatteverket har jag numera ett förlag, N har agerat redaktör och valt ut de serier som ska vara med i första boken, jag har valt ett format och en layout och har börjat med sättningen.
Bada bing, bada boom, som man säger.

Kommentarer

Så jäääävla bra!! Fan vad snabb du är när du bestämt dig :) vet du vad mästerverket kommer att kosta? Blir det mjuk pärm eller franskt läderband? ;)
Malin sa…
Peppfröken! <3 Vad jag kommer sälja boken för är 100 kr, men jag vet inte om bokus m.fl. lägger på lite, isåfall blir det ju lite dyrare om man köper via dem. Det blir mjuk pärm och 104 sidor vrålaction!!!
Då kommer jag köpa hur många som HELST! :) //Peppfröken
Kattis sa…
Men åh jag vill köpa boken! Kan man köpa på distans av dig? Och få den postad?
David sa…
Åh, ska du på seriefestivalen i april? Det ska jag nog också.
David sa…
.. och vad bra du skriver om första tiden med C, glömde jag skriva.
Malin sa…
Kattis: ja, definitivt! Jag ska fixa nåt bra sätt att köpa boken.
David: ja, det ska jag. Då kanske vi ser varann!